Menu

Višedecenijsko iskustvo

Višedecenijsko iskustvo uz kontinuirano unapređenje vlastite opreme i proizvoda te poštivanje svih relevantnih standarda BAS EN/ISO 9001 i EN ISO/IEC 17020, kao i blagovremenu tehničku podršku i postprodajni servis, Iskraemeco Sarajevo su doveli do liderske pozicije u oblasti mjerenja i upravljanja energijom u BiH, a što je svakako snažan oslonac u oblasti mjerenja i upravljanja energijom za energetski sektor BiH

U osnovi vizije našeg rada je da sve proizvodne elemente za mjerenje energije nudimo u okviru „sistemskih rješenja“. Kupcima i korisnicima želimo ponuditi cjelovita rješenja i zadovoljiti njihove potrebe u pogledu mjerenja i upravljanje energijom.

Najnoviji sistemi u mjeriteljstvu i tehnološki napredan sistem proizvodnje zahtijeva stalno praćenje informacionih i telekomunikacionih tehnologija, u cilju da krajnji korisnik dobije adekvatnu tehnološku podršku.

Prateći potrebe naših kupaca, Iskraemeco Sarajevo ima uspostavljenu proizvodnju pametnih elektronskih brojila za domaćinstva generacije ME162 i MT174, a koja imaju široku upotrebu kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, a od 2020. godine uspostavljena je i proizvodnja posljednje generacije pametnih brojila AM550 sa G3-PLC i GPRS modulima, koja našim kupcima nudi mogućnost savremenog mjerenja i upravljanja energijom.

Iskraemeco Sarajevo d.o.o.